Skip to content

Betingelser og vilkår for
Ansat.dk

Handelsbetingelser

Nedenfor kan du finde de generelle vilkår for handel med Ansat.dk. Vi opfordrer til,  at du læser dem grundigt igennem, inden du gennemfører et køb.

1. Virksomhedsoplysninger

Ansat.dk er for alle virksomheder, som enten vil leje eller udleje vikarer. Du kan fx være en tømrer virksomhed som mangler en dygtig medarbejder, eller måske er det for dyrt at ansætte sin egen medarbejder? Så kan en vikar være en rigtig god løsning. På Mandskabsnetværket.dk. kan du oprette din stilling på lige netop hvad du mangler mandskab indenfor. Når du har oprettet din stilling, vil du helt automatisk under ”min side” kunne se de bedste priser fra de forskellige vikarbureauer. Er du et vikarbureau, kan du for X antal kroner pr. måned se og byde på forskellige opgaver, ved virksomheder som mangler en vikar. Ansat.dk er beliggende ved adresse Havnegade 29, 5000 Odense C.

Hvordan virker det?

Virksomheden:
Du ansøger om et medlemskab. Så snart din ansøgning er godkendt, vil du kunne oprette
ledige stillinger, på præcis hvad du mangler af ansatte. Du vil kunne se de forskellige
vikarbureauer samt hvilke vikarbureauer der kan tilbyde dig den billigste løsning.

Vikarbureau:
Du ansøger om medlemskab. Så snart din ansøgning er godkendt, vil du kunne se hvilke
virksomheder som mangler vikarer, hvor mange de mangler, og inden for hvilke brancher de
mangler. Alt afhængig af din pakkeløsning, vil du kunne se firmanavn, byde på opgaver mv.

Pakkeløsning uddybes

2. Anvendelse

Disse handelsbetingelser (herefter kaldet ”Betingelserne”) gælder for alle produkter, der bliver solgt på www.Ansat.dk (herefter kaldet ”Hjemmesiden” af  Ansat.dk (herefter kaldet ”Virksomheden”) som brugere heraf (herefter kaldet ”Brugere”).

3. Produkter

De produkter, der bliver solgt fra Hjemmesiden (herefter ”Produkt”), er afhængige af  Brugernes input og valg, hvorfor eventuelle fejl i Brugernes input eller valg ikke er Virksomhedens ansvar. Brugeren kan dog altid ved henvendelse til Virksomheden, få ændret en fejlindtastning.

4. Pris og betaling

Alle priser på Hjemmesiden er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms for private, mens Produkter til erhvervsdrivende er eksklusiv moms. Når du gennemfører køb på Hjemmesiden, vil der ydes 14 dages gratis prøveperiode, og efter endt prøveperiode vil beløbet blive faktureret samme dag. Betalingsfristen er 5 dage, betales beløbet ikke ophører medlemsskabet. Beløbet vil herefter blive sendt til vores inkasso afdeling efter følgende regler.


Hjemmesiden modtager betaling fra Dankort, Visa og MasterCard. Virksomheden betaler det gebyr, der opkræves fra betalingsindløser (dem der formidler betaling over kreditkort).
Brugeren betaler selv eventuelle andre gebyrer, som egen kortudsteder derudover måtte opkræve.

5. Levering

Når Brugere har gennemført betaling, vil Brugere blive oprettet i systemet og få adgang til Produktet under ”Min side” med det samme. Det er et krav, at Brugere skal være medlem af overenskomsten / medlem af fagforening, for her at følge de gængse love og regler, for at kunne benytte service på Hjemmesiden.

6. Ansvar

Virksomheden er ansvarlig for Produkternes indhold, men kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for anvendelsen af Hjemmesidens Produkter, herunder er Virksomheden ikke begrænset til, at Hjemmesidens Produkter ikke bliver anvendt korrekt. Virksomheden er således ikke ansvarlig for hverken direkte, indirekte eller afledte tab, som Brugeren måtte lide som følge af fejlagtig anvendelse af Produkter.

7. Databehandling

Nedenfor kan du finde de generelle vilkår for handel med Ansat.dk. Vi opfordrer til,  at du læser dem grundigt igennem, inden du gennemfører et køb.

8. Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsninger, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@ansat.dk

9. Kontakt

Brugere kan kontakte Virksomheden på e-mail: info@ansat.dk

10. Ændringer

Virksomheden tager forbehold for tryk- og prisfejl. Virksomheden er ikke ansvarlig for svigtende adgang eller nedbrud af Hjemmesiden, herunder internetforbindelse, nedbrud i  strømforsyning, hærværk på systemet (både computervirus, hacking såvel som fysisk), misbrug af personoplysning eller andre omstændigheder og forhold, som er uden for Virksomhedens kontrol.